rss

Mercedes-Benz Romania a lansat oficial noua Clasa E

  1. 02/04/2009
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: Auto economie, Fiat
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes-Benz Romania a lansat oficial pe piata autohtona noua limuzina Clasa E, un model ce consolideaza pozitia pe care acest automobil o detine in clasa de lux.

    Noua Clasa E de la Mercede-Benz ofera in premiera o serie de inovatii la capitolul siguranta. Exemplele includ ca dotare standard
    sistemul Attention Assist, Adaptive Main Beam Assist (Asistentul pentru faza lunga) si franarea automata in caz de urgenta, care este activata in momentul in care pericolul de coliziune este ridicat.

    Mercedes-Benz a imbunatatit de asemenea confortul pe distante lungi, inclusiv
    tehnologia inteligenta pentru constructia caroseriei, care este cu 30% mai rigida, scaunele si noul sistem de suspensii care se adapteaza automat la conditiile drumului. In plus, suspensiile pneumatice sunt corelate cu sistemul electronic de amortizare.

    Motoarele de patru si sase cilindri cu injectie directa consuma
    cu pana la 23% mai putin combustibil decat inainte. Consumul NEDC combinat al motoarelor diesel este de 5,3 litri la suta de kilometri, ce corespunde unei cantitati de 139 grame de CO2 pe kilometru. Toate motoarele noii Clase E respecta standardele de emisii EU5, iar in cazul E 350 BlueTEC emisiile sunt deja sub limitele EU6 ce vor intra in vigoare in 2014.

    Noua Clasa E va fi disponibila in Centrele Autorizate Mercedes-Benz din Romania incepand cu aceasta luna.

    Vizualizari: 1889