rss

Noul BMW Seria 5 GT de serie, dezvaluit pe BMW TV

  1. 20/03/2009
  2. Tags: BMW , BMW, Seria 5, Seria 5 GT
    Vezi toate fotografiile (11)

    Producatorul bavarez a dezvaluit varianta de serie a noului BMW Seria 5 GT pe site-ul BMW TV, unde Hans-Jurgen Branz, seful departamentului de dezvoltare al produsului, a acordat un interviu prin intermediul caruia prezinta masina.

    Interesant este ca versiunea de productie a Seriei 5 GT a preluat o mare parte dintre detaliile stilistice exterioare ale conceptului cu acelasi nume, prezentat in luna martie, la Geneva.

    Galerie foto aici

    Diferentele, pentru ca - firesc - exista si diferente, constau in dimensiunea normala a rotilor, oglinzile exterioare clasice, evacuarea dubla cromata (in locul celei trapezoidale de pe prototip), in timp ce habitaclul este mai conventional si a primit tapiterie din piele de culoare beige.

    Filmuletul care urmeaza, un teaser "neintentionat" sa-i spunem oferit de cei de la BMW, ne da de inteles ca oficialii bavarezi sunt gata de lansarea Seriei 5 GT in orice moment. Cu toate acestea, vom mai trebui sa asteptam pana in septembrie, atunci cand noul sedan-coupe va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

    In cele ce urmeaza va invitam sa urmariti filmul in care Branz vorbeste despre Seria 5 GT. Vizionare placuta!

     

     

    Vizualizari: 6072
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »