rss

Oficial: Sandero Stepway e Dacia SUV

  1. 25/08/2008
  2. Tags: Dacia, Stepway, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)


    Iata ca zvonurile despre o versiune "off-road" a lui Sandero se confirma, producatorul aflat sub tutela Renault urmand sa o prezinte in curand, sub denumirea de Stepway.

    Pana atunci, compania mama isi foloseste “dreptul de veto” si o lanseaza mai intai in Brazila, unde numele de Dacia este oricum necunoscut.

    Fanii noroaielor n-au de ce sa fie prea entuziasmati, caci nici vorba de orice fel de capacitati in teren accidentat, ci doar de o garda la sol marita, respectiv un kit de caroserie ce, sa recunoastem, arata foarte bine.

    Tehnica ramane in mare parte neschimbata, Stepway avand tot doua roti motrice, deci numai distanta mai mare fata de sol e singurul atu pe care te poti baza cand parasesti carosabilul de calitate.

    Look-ul, in schimb, este de-a dreptul macho, designerii utilizand bosaje ample, captusite cu plastic protectiv, pe langa bari redesenate (cea din fata imita un bull-bar) sau scuturi protective suplimentare.

    Pentru inceput Stepway va fi disponibil cu o singura motorizare, de 1,6 litri cu 112 CP. Interesant ca aceasta poate functiona si cu etanol, dar pe noi tot diesel-ul ne va atrage - mai mult ca sigur dCi-ul de 1.500 cmc.

    Nu se stie inca momentul debutului european, dar Sandero a venit la o jumatate de an dupa ce a fost prezentat peste Ocean, iar unele voci sustin ca acest termen va fi respectat si in acest caz.

    Vizualizari: 3956
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »