rss

Prius va fi o marca separata si va avea 3 modele

  1. 31/10/2008
  2. Tags: Hibrid, Prius, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Zvonurile cu privire la faptul ca Toyota vrea sa faca din Prius o marca separata se transforma treptat intr-un conglomerat de certitudini, pe masura ce sursele dezvaluie planuri cu privire la diverse modele ecologice dedicate maselor.

    Aproape sigur vom asista in viitorul apropiat la lansarea a trei masini cu logo-ul Prius, printre care si una semi-premium ce se va apropia de pragul celor 30.000 de $ in SUA (in Europa, cel putin 30.000 de euro).

    Respectivul model va fi un sedan cu cinci usi de talie mare, echipat cu aceeasi tehnologie ca si Prius 2. Apropo de urmasul actualului vehicul hibrid, se spune ca va uimi cu un consum minim de 2,95 litri de benzina la 100 km; totusi, performanta va trebui demonstrata in viata de zi cu zi, mai cu seama ca actuala generatie a iscat o serie de scandaluri din cauza faptului ca nu obtinea nici pe departe economia declarata de constructor.

    In sfarsit, cele doua ar putea fi completate de un “baby-Prius” echipat cu un sistem de propulsie cu baterie nichel-metal, al carui pret scazut ar trebui – spera Toyota – sa atraga tinerii consumatori. Pana la el insa, mai trebuie sa asteptam vreo cinci ani.

    Vizualizari: 1673
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »