rss

Rolls-Royce Phantom Facelift 2009

  1. 17/02/2009
  2. Tags: facelift, Phantom, Rolls-Royce, Wheelbase
    Vezi toate fotografiile (3)


    In pofida unui an destul de zbuciumat, Rolls-Royce a reusit sa puncteze al cincilea an consecutiv de crestere a vanzarilor. De fapt, la nivel mondial vanzarilor au reunit un procentaj de 20% in valoare de 1212 unitati vandute. Rolls-Royce  cauta sa pastreze acest impuls si pentru 2009, anuntand unele modificari minore pentru modelele Phantom si Phantom Extended Wheelbase.  

    Rolls Royce doreste sa consolideze pozitia de varf a modelului Phatom in segmentul de super-lux prin implementarea catorva imbunatatiri care sa-l mentina in cursa.

    Armonizarea aspectului exterior cu cea a modelelor Drophead si Coupe se va face prin implementarea unei bare de protectie si prin redesenarea grilei din aluminiu.

    Alte noi caracteristici exterioare includ blocuri optice LED in manerele usilor si introducerea jantelor de aliaj de 21 inch ca standard.  

    La interior, pasagerii din spate vor beneficia de un nou component RCA care prevede dispozitive audio auxiliare si conectivitate vizuala prin noile ecrane de 12 inch inserate pe verso-ul scaunelor. Fetele usilor au fost fost de asemenea, redesenate iar iluminarea se va face prin noile lumini in montantii C.

    Productia
    modelele Phantom si Phantom Extended Wheelbase va incepe in aceasta pimavara la uzina Goodwood.

    Vizualizari: 1305