rss

Volkswagen Golf VI – una dintre cele mai bune variante pentru femei

  1. 16/01/2009
  2. Tags: Golf, Golf, Volkswagen
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volkswagen Golf VI este un hatchback conceput pentru a valorifica la maxim placerea de a conduce.

    Ca si perechea ta preferata de cizme, Volkswagen Golf se caracterizeaza prin clasa si se potriveste oricarei ocazii. Este destul de confortabil pentru a se plia chiar si pe drumuri desfundate, si totusi echilibrat si cu un control foarte bun daca vrei sa-i testezi limita.

     

    Motorul care se bucura de un mare succes este 1.4 TSI, care ofera o buna combinatie intre putere si rafinament. Toate manevrele sunt usor de realizat, facand parcarea si condusul prin oras lipsit de efort, iar drumul pe autostrada o placere.

     

    Vizibilitatea este excelenta iar tabloul de bord arata bine si e usor de utilizat. Interiorul este unul dintre cele mai incapatoare din clasa sa, cu spatiu amplu pentru 4 pasageri si destul de ingaduitor daca in spate vor sta 3 persoane. Materialele de foarte buna calitate chiar si pe cel mai ieftin model, ii asigura o pozitie de top pe piata.

     

    Nu este unul dintre modele hatchback cele mai ieftine (intre 11.486 euro si 19.399 fara TVA), dar este considerat una dintre cele mai bune alegeri de pe piata la segmentul compact. Fapt confirmat si de sistemele de siguranta oferite pe masina chiar la varianta standard, incluzand controlul stabilitiatii si o serie completa de air-baguri ( sapte la numar, inclusiv pentru genunchi), tetiere active WOKS, senzori individuali de centura de siguranta pentru scaunele spate. Costurile de intretinere sunt relativ usor de bugetat, dar este bine de stiut ca masinile Golf se vand foarte bine la mana a doua, asa ca il poti gandi ca pe o afacere pe termen lung.

     

    Asa ca daca deviza ta este: nu voi da banii decat pentru cel mai bun, atunci incearca un VW Golf Hatchback.

     

    Vizualizari: 4123
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »