rss

Cartea "Ford Capri -The Essential Buyer's Guide" disponibila in USA si UK

  1. 02/11/2009
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Capri, Ford
    Vezi toate fotografiile (1)

    Atunci cand a fost lansat, Ford Capri a revolutionat lumea auto. A fost o masina care a aprins piata europeana, care a permis chiar si unui cumparator cu un buget modest sa-si permita costurile de functionare, la niveluri accesibile. Acest statut s-a erodat de-a lungul timpului, iar Capri a pozat in aceeasi masina de-a lungul anilor, usor demoralizata, a carei valoare reala a ramas nerecunoscuta. Din fericire, aceasta situatie s-a schimbat, iar valorile Capri sunt pe o panta a recunoasterii ascendenta.

     

    “Ford Capri – The essential Buyer's Guide” ii ofera pentru inceput potentialului cumparator o examinare scurta a masinii, pentru a elimina defectele evidente, urmata de o privire mai cuprinzatoare asupra componentelor mecanice si caroseriei. In sprijinul textului vin peste 100 de fotografii cu toate modelele Capri, exceptand versiunea RS, din 1969 pana in 1987, menite sa puna in lumina si cele mai intunecate colturi ale constructiei modelului Capri.

     

    Un sistem unic de puncte de marcare asigura ca nimic sa nu fie trecut cu vederea (ilustratii color cu toate punctele slabe ale masinii). Este apoi disponibila o imagine finala cu starea masinii, ce poate fi vizualizata in raport cu pretul cerut. De asemenea, cartea propune o lista de contacte utile de la cluburile Capri si furnizorii de piese auto.

     

    Cele 64 de pagini ale cartii sunt dispnibile in librariile din SUA si Marea Britanie sau pe site-ul www.veloce.co.uk. Autorul cartii, Mark Paxton, a condus si a lucrat la productia modelului Capri timp de multi ani.

     

    Ghidul Ford Capri are un pret de 9,99 lire sterline in Marea Britanie si 19,95 dolari in SUA.

     

    Vizualizari: 1488