rss

Inchirieri auto si leasing operational - compara si analizeaza oferte prin Unirent

  1. 29/09/2024
    Vezi toate fotografiile (1)

    Inchirieri auto si leasing operational. Compara si analizeaza oferte prin Unirent, broker de rent a car cu acoperire nationala in majoritatea oraselor cu aeroport din Romania si nu numai.

    1. Compari multiple oferte dintr-un singur click

    Cauți să închiriezi o mașină fără bătăi de cap, costuri ascunse și garanții uriașe? La Unirent, am transformat închirierea auto într-o experiență simplă, sigură și avantajoasă pentru tine! Compari mii de masini furnizate de companii de inchiriere auto si dealeri, in cateva minute. 

    2. De ce Unirent? 

    Simplu: lucrăm cu zeci de furnizori de renume (companii de inchirieri sau dealeri auto / revanzatori de masini) din toată țara și negociem prețuri speciale cu discounturi de volum sau conditii speciale, astfel încât să beneficiezi de oferte transparente si fara taxe ascunse sau alte surprize. Afisam in sistemul nostru peste 14.000 de mașini comparate, toate de la branduri de încredere, fie că ai nevoie de un model compact, un SUV spațios, un microbuz cu mai multe locuri, sau chiar o mașină din gama premium sau de lux.

    3. Fără garanții mari. 

    Fără surprize si taxe ascunse. Probabil ai aflat deja ca multe companii solicita garanții de mii de euro sau folosesc trucuri ascunse, taxe surpriza aflate in ultimul moment, sau solicita obligatoriu carduri de credit. Ei bine noi la Unirent spunem "NU" acestor practici. Oferim opțiunea de zero garanție și protecție totală la majoritatea autoturismelor, la un preț mic, accesibil, astfel încât să poti sa închiriezi lipsit de griji si cu încredere, fără să stai cu temeri cu privire la eventuale surprize neplăcute.

    4. Noi suntem aici pentru tine! 24 cu 7

    În caz de orice problemă cu furnizorii, te protejăm și îți asigurăm suport complet. Ne ocupăm noi de toate detaliile rezervarii, iti explicam diferentele intre oferte, iti oferim recomandari legate de anumite produse si conditii ale furnizorilor intr-un limbaj usor de inteles, astfel încât tu să te bucuri de o experiență perfectă.
    5. Plătești simplu la ridicare! 
    Totul este clar și transparent: plătești doar la ridicarea mașinii, folosind cardul tau de debit VISA sau Mastercard, fără costuri ascunse și fără stres. Stii inca de la inceput tot ce ai de platit, conditiile principale de respectat, si in cazul in care ai intrebari te ajutam sa intelegi pas cu pas diferitii termeni, restrictii si conditii.
    6. Podcasturi educaționale cu milioane de vizualizări! 
    Suntem mai mult decât un broker de închirieri. Te ajutăm să înțelegi cum funcționează piața, cum sa compari ofertele si cum sa te feresti de capcane! Cu milioane de vizualizări, podcasturile noastre te învață cum să închiriezi inteligent și să eviți surprizele industriei, in Romania sau in strainatate. Prin reteaua noastra vasta de furnizori suntem prezenți în toate orașele cu aeroporturi din România! Oriunde aterizezi, te putem ajuta! Poti inchiria o masina in BucureștiClujTimișoaraIași, Craiova – si mereu incercam sa iti oferim mașina care ti se potiveste la un pret onest, transparent si fara surprize.
    Cum Funcționează?
    •  Alege clasa de masina doria si trimite solicitarea de oferta.
    •  Agentii nostri te contacteaza si iti prezinta variantele recomandate. 
    •  Adaugă opțiunea de protecție totală și scapă de griji.
    •  Plătește la ridicare, fără să îți faci griji pentru garanții sau costuri neprevăzute.
    •  Bucură-te de călătorie știind că ai alaturi un partener serios si de nadejde!

    Cu Unirent inchirieri auto, in Bucuresti sau oriunde in Romania, ești mereu în siguranță și ai parte comparatii oneste de pret! Intră acum pe Unirent.ro și descoperă un mod corect de a inchiria o masina: prețuri si conditii negociate pentru tine, protecție completă și zero riscuri. Unirent – Închiriere auto fără compromisuri, mereu transparent!

    Sursa foto:
    Photo by Popescu Andrei Alexandru on Unsplash

    Vizualizari: 99
    Mazda 3

    Mazda 3

    Pret: 8.350 EUR, An: 2014, Kilometri: 253.000 detalii »

    Mazda 3

    Mazda 3

    Pret: 9.750 EUR, An: 2014, Kilometri: 207.000 detalii »

    Mazda 3

    Mazda 3

    Pret: 9.950 EUR, An: 2014, Kilometri: 197.000 detalii »

    Toate anunturile »